Galovics Erzsébetnek hívnak. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal és szakirányú végzettségekkel rendelkezem az élelmiszerbiztonsági tanácsadás területén.
Képesítéseimet az alábbi területeken szereztem:
1996-2000. | Gödöllői Agrártudományi Egyetem Nyíregyházi Főiskolai Kar Mezőgazdasági agrármérnök szak, Növénytermesztés szakirány |
2001-2002. | Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar Logisztika |
1999-2003. | Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar Élelmiszertechnológus mérnök, Minőségbiztosítás-termékfejlesztő |
2016-2018. | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Vezetés és szervezés mesterszak |
2004. óta foglalkozom egyéni vállalkozóként HACCP tanácsadással, valamint 20 éves élelmiszeriparban (gabonaipar, élelmiszer minőségvizsgálat, húsipar) eltöltött szakmai tapasztalattal rendelkezem. |
Ajánlatom szerint:
- kidolgozom-, és szükség szerint felülvizsgálom az élelmiszerbiztonsági (HACCP) rendszereket,
- kidolgozom-, és szükség szerint felülvizsgálom a takarmány biztonsági szabványnak megfelelő (GMP+) rendszereket,
- megtartom az élelmiszer-, takarmány- és személyi higiéniai oktatásokat,
- megnyitás, illetve beüzemelés előtt közreműködöm a hatósági engedélyeztetésekben, azaz a jogszabályoknak megfelelő dokumentációk elkészítésében, a hatóságok rendelkezésre bocsátásában.
Munkám kiterjednek a szántóföldi növénytermesztéstől, a takarmány előállításon keresztül az állattenyésztésig, az élelmiszerek előállításáig és forgalmazásáig, valamint a közétkeztetésig, azaz
A SZÁNTÓFÖLDTŐL AZ ASZTALIG!