Bemutatkozás

Galovics Erzsébetnek hívnak. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal és szakirányú végzettségekkel rendelkezem az élelmiszerbiztonsági tanácsadás területén.

Képesítéseimet az alábbi területeken szereztem:

1996-2000. Gödöllői Agrártudományi Egyetem Nyíregyházi Főiskolai Kar Mezőgazdasági agrármérnök szak, Növénytermesztés szakirány
2001-2002. Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar Logisztika
1999-2003. Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar Élelmiszertechnológus mérnök, Minőségbiztosítás-termékfejlesztő
2016-2018. Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
Vezetés és szervezés mesterszak
2004. óta foglalkozom egyéni vállalkozóként HACCP tanácsadással, valamint 20 éves élelmiszeriparban (gabonaipar, élelmiszer minőségvizsgálat, húsipar) eltöltött szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Ajánlatom szerint:

  • kidolgozom-, és szükség szerint felülvizsgálom az élelmiszerbiztonsági (HACCP) rendszereket,
  • kidolgozom-, és szükség szerint felülvizsgálom a takarmány biztonsági szabványnak megfelelő (GMP+) rendszereket,
  • megtartom az élelmiszer-, takarmány- és személyi higiéniai oktatásokat,
  • megnyitás, illetve beüzemelés előtt közreműködöm a hatósági engedélyeztetésekben, azaz a jogszabályoknak megfelelő dokumentációk elkészítésében, a hatóságok rendelkezésre bocsátásában.


Munkám kiterjednek a szántóföldi növénytermesztéstől, a takarmány előállításon keresztül az állattenyésztésig, az élelmiszerek előállításáig és forgalmazásáig, valamint a közétkeztetésig, azaz

A SZÁNTÓFÖLDTŐL AZ ASZTALIG!